EMBLÉMÁZOTT PÓLÓ

MÁRKAÉPÍTÉS PLUSZ KIADÁS NÉLKÜL TUDATOS CÉGVEZETŐKNEK.

EMBLÉMÁZOTT PÓLÓ: MÁRKAÉPÍTÉS PLUSZ KIADÁS NÉLKÜL TUDATOS CÉGVEZETŐKNEK.

Emblémáztasd fel munkatársaid pólóit, pulcsijait, és az egyszerű munkaruha máris céged INGYEN reklámhordozójává válik, növelve ezzel vállalkozásod hitelességét.
1
Megnyomott munkaruha
1
cég, amely a mi munkaruháinkat hordja
1
Megnyomott munkaruha
polok
Emblémázott póló és márkaépítés egyszerre?

Hogyan?

A céges póló könnyen felismerhetővé teszi munkatársaidat az üzletben, irodában. Amellett, hogy praktikus, vevőidből kellemes érzést vált ki, hiszen a számunkra ismerős, az mindig sokkal szimpatikusabb.

Az sem gond, ha nem találkoznak ügyfelekkel dolgozóid!

Ebben az esetben az emblémázott póló a csapatszellemet erősíti, ami pedig ismét a márkaépítésben segít Neked, hiszen munkatársaid jó érzéssel beszélnek cégedről, így jó hírét keltik.

20201019_144043[1]

Nem csak a külső, a belső is számít.

Mi ezt valljuk, és ezt is tesszük, ezért a legszuperebb anyaggal dolgozunk. Így nem kell aggódnod, hogy hamar tönkremegy az emblémázott póló.

Tudjuk, hogy mivel munkaruháról van szó strapabírónak kell lennie.

Ezért a céges póló anyaga: extra minőségű és 100% pamut,
ami garantáltan bírja a sok mosást.

Mi Gilden Softstyle pólókat használunk, amik nekünk nagyon beváltak, és vevőiknek is. Kíváncsi vagy a márka weboldalára? Kattints: https://gildan.com/

100% pamut Gildan pólók

A maximális kényelem érdekében kizárólag 100% pamutból készült pólókkal dolgozunk, mert az a legfontosabb, hogy jól érezd magad benne!

Ár-érték arányban kiváló termékek

Olyan termékekkel dolgozunk, melyeket nyugodt szívvel adunk tovább emblémázva Neked, mert tudjuk, hogy nem fogsz bennük csalódni!

Minőségi, tartós nyomtatás

Cégvezető vagy, természetes, hogy ahol lehet szeretnél költséget csökkenteni a jobb eredmény érdekében. Mi is hozzájárulunk azzal, hogy minőségi és tartós nyomatot készítünk a pólókra!

NEKÜNK LEGINKÁBB AZ SZÁMÍT, HOGY TE ELÉGEDETT LEGYÉL!

Bizonyíték erre a Brigádpóló több mint 12.000 Facebook követője, és a 10 éves nyomdai tevékenységünk, mint Dekoros Művek.

SPÓROLUNK NEKED!

Nagyobb mennyiségű emblémázott póló készítése szitázási technikával történik. Így egy-két szín esetében olcsóbban elkészítjük a céges pólóidat.

FIGYELÜNK AZ IDŐTÁLLÓSÁGRA!

Az emblémázott póló direkt nyomtatással készül, vagyis nincs se fólia, se transzfer hordozó. Nem tud repedezni vagy lekopni, így sokkal több ideig lehet számodra hasznos reklámfelület.

 

RENDELÉS MENETE

Ha több vásárlót szeretne, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Országos szállítás

Szállítás az ország bármely pontjára

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD

Bankkártyás, átutalásos és utánvétes

KÖNNYŰ RENDELÉS

Egyszerű és gyors rendelési folyamat