Skip to main content

Brigád Póló

Brigád Pólo

Történetünk

Gyuri lelkes dekorosként éveken keresztül az otthonában készített barátai és ismerősei számára különféle ajándéktárgyakat és reklámanyagokat, mígnem 2013-ban kibérelt egy piaci bódét Szegeden. Itt találkozott Lacival, akivel egy évvel később megalapították a Dekoros Műveket.

Precizitásunknak és megbízhatóságunknak köszönhetően egyre több céges megrendelést kaptunk, ezért 2016-ban úgy döntöttünk, hogy új szintre emeljük a vállalkozásukat. Kibéreltünk egy nagyobb helyiséget, ám ezt gyorsan kinőttük. Így jutottak el a mai, Dorozsmai úti üzletbe, ahol 2020 óta üzemelünk.

Tervünk bevált, és a szegedi dekoros műhelyünk azóta is töretlenül növekszik. Ma már nyolc állandó munkatárs gondoskodik arról, hogy más vállalkozások bevételét növeljük offline reklámanyagaink segítségével. Továbbra sem feledkezünk ám meg a kisebb munkákról, és a mai napig szívesen teljesítünk egyedi, egyszeri megrendeléseket akár magánszemélyek számára is.

Ismerje meg a Brigád Poló alapítóját!

Gyuri

cégvezető

Amikor Ön emailt ír nekünk, felhív minket, vagy besétál műhelyünk ajtaján, velem fog elsőként találkozni. Ha még ötlete sincs, hogy mit szeretne, vagy nem tudja a mi nyelvünkön megfogalmazni azt, én szívesen segítek szakmai tanácsokkal és tippekkel megtalálni az Ön számára legideálisabb megoldást!

Egy érdekesség rólam: Imádom a dekoros munkák kivitelezését, ezért a mai napig szívesen beállok segíteni egy-egy projektbe.

Nálunk a jókedv a munka muzsikája

Csapatunkat összeköti a szakma iránti szeretet és tisztelt. Ez nemcsak gördülékenyebbé és precízebbé teszi kezünk munkáját, de emiatt szívesen töltjük együtt az ebédidőnket is, a hét lezárásaként pedig mindig leülünk közösen sütizni.

Ismerje meg a Brigád Poló csapatát!

Gyuri

cégvezető

Amikor Ön emailt ír nekünk, felhív minket, vagy besétál műhelyünk ajtaján, velem fog elsőként találkozni. Ha még ötlete sincs, hogy mit szeretne, vagy nem tudja a mi nyelvünkön megfogalmazni azt, én szívesen segítek szakmai tanácsokkal és tippekkel megtalálni az Ön számára legideálisabb megoldást!

Egy érdekesség rólam: Imádom a dekoros munkák kivitelezését, ezért a mai napig szívesen beállok segíteni egy-egy projektbe.

Laci

gépmester, kivitelezési vezető

A Brigád Poló másik alapítójaként 2014 óta dolgozom a cégben. Én vagyok a híd a grafikai és a kivitelezési részleg között, így szinte minden megrendelésre rálátok. Feladataim jellegéből adódóan főleg a számítógép mellett dolgozom, ám egy-egy izgalmas projektnél én is szívesen besegítek a helyszíni kivitelezésben is.

Egy érdekesség rólam: A kollégáim szerint ködben is nagyon jól vezetek.

Reni

grafikus, a BrigádPóló felelőse

Ha nagy mennyiségű póló nyomtatásról van szó, engem kell keresni. Segítek a megfelelő póló szín és típus kiválasztásában, és hasznos tanácsokat is tudok adni a felirat, logó elhelyezését illetően. Legyen szó céges pólóról, gyerekpólókról egy iskolai táborba, reklámpólókról egy sporteseményre, számunkra nincs lehetetlen!

Egy érdekesség rólam: Rajztanár a végzettségem, és ezt a kreativitást, szépérzéket most a pólók és logók tervezésében tudom kamatoztatni.

Erzsi

kivitelezés, autómatricázás

Amellett, hogy egy-egy kávéval vagy kedves szóval gondoskodom a csapatunk jólétéről munka közben, hozzám kerülnek a kihívást jelentő, precíziós matricás projektek is. Bármilyen sík, domború vagy homorú felületet fel tudok matricázni. A kezem sosem remeg, és egy pillantással meg tudom mondani, ha valami nem egyenes. Ha üzlete kirakatára szeretne matricát, elképzelhető, hogy találkozni fogunk.

Egy érdekesség rólam: Földön, vízen és levegőben is láthatta már a kezem munkáját, ugyanis autók mellett hajót és repülőt is dekoráltam már.

Ricsi

grafikus, dtp operátor

15 év grafikai tapasztalattal a hátam mögött a legrosszabb minőségű hozott anyagot is nyomdakésszé tudom alakítani. A segítségemmel bátran merhet nagyot álmodni, mert én nyomtathatóvá varázsolom a fantáziáit! Bármilyen járművet, sőt akár egy egész épületet is be tudok borítani grafikával. A logók, kültéri reklámtáblák vagy kirakat matricák megtervezésekor szívesen adok hasznos tanácsokat az ügyfeleknek.

Egy érdekesség rólam: A munkám során kivitelezői fejjel kell gondolkodnom, hiszen nem elég szépen megtervezni a mintákat, de azt a kollégáimnak fel is kell tudniuk rakni.

Attila

pólónyomás

A nap 25 órájában pólókat nyomok, ami számomra igazi szenvedéllyé vált. Ránézésre meg tudom mondani, hogy kinek milyen méretű póló kell, így az általam felmatricázott pólókban nem csak egy csapat részének érezheti magát az ember, hanem teljesen egyéninek is! Én vagyok a cégnél a jolly joker, ha szükség van a testemre, besegítek a kivitelezési csapatnak vagy legyártom a fényképes ajándéktárgyakat.

Egy érdekesség rólam: A pólónyomás miatt olyan sűrűn dolgozom forró tárgyakkal, hogy mára hőállóvá vált a kezem.

Évi

ügyfélszolgálat, értékesítés

Elsőként én köszöntelek majd a telefon másik végén. Információkat kérek majd az adott munkával kapcsolatban, adatokat egyeztetek és a hívás végén csilingelő hangon “Szép napot” kívánok neked! Ha kell kávét főzök, takarítok, ebédet melegítek a csapatnak (és mindezeket akár egyszerre). Mindezek miatt joggal fogok pályázni az év végén a csapat női Jolly Jokere címre!

Egy érdekesség rólam: Gyerekkorom óta szeretek csomagolni, főleg celluxot használni. Munkám legjobb része, amikor a sok egyeztetés után a gyártási folyamat végén a kész termékeket csomagolhatom, postázhatom, természetesen extra sok celluxszal. Ilyenkor a szívemet, lelkemet beleteszem a csomagba!

Név

titulus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.