Skip to main content

Hogyan használd ki a Brigád Pólóban rejlő lehetőségeket?

5 tipp cégvezetőknek, avagy a pólóra nyomtatás marketingje.

5 tipp cégvezetőknek, avagy a pólóra nyomtatás marketingje.

1. Mutasd meg ki vagy, és azt: Miért épp ezt a vállalkozást indítottad el?

1. Mutasd meg ki vagy, és azt: Miért épp ezt a vállalkozást indítottad el?

Így válik a pólóra nyomtatás kreatív reklámhordozóvá.

Amikor elindítottad vállalkozásodat, akkor bizonyára egyből meg tudtad válaszolni ezt a kérdést. Ha nemrég kezdted, akkor egyszerű dolgod van. Idézd fel most magadban: miért épp ezt a vállalkozást indítottad el?

Ez lesz a segítségedre abban, hogy vevőiddel, ügyfeleiddel is megértesd a célodat. A te valódi belső célod, motivációd ugyanis az, ami nekik is segít, hogy megtalálják veled a közös pontot.

Vegyük a saját példámat: Elkezdtem a Brigád Póló vállalkozásomat. Miért? Mert azt szeretném, hogy minél több cégvezető éljen ezzel a nagyszerű márkaépítő lehetőséggel. Láttam, hogy a pólóra nyomtatás, mennyi lehetőséget rejt a vállalkozások számára.

 „Márkaépítés plusz kiadás nélkül, tudatos cégvezetőknek.” – nekem ez a jelmondatom, amikor a céglogót a pólókra nyomtatok.

2. Legyél büszke vállalkozásodra!

2. Legyél büszke vállalkozásodra!

A pólóra nyomtatás nagyszerű alkalmat biztosít céged munkahelyen kívüli népszerűsítéséhez.

A Brigád Pólókat használhatod sportoláshoz, szabadidős tevékenységhez, lazább céges összejövetelekre. Számtalan hely és esemény létezik, amelyre a céges pólódban megjelenve erősíted márkád ismertségét.

A pólóra nyomtatás gyorsan kivitelezhető: rendeld meg itt a webshopon egyszerűen és gyorsan céges pólóidat. A pólóink extra minőségű anyagból készülnek, ezért kényelmesek, így jól érzed magad benne. Sőt nemcsak pólókat, hanem pulóvereket is találsz a Brigád Póló kínálatában, így nemcsak jó időben nagyszerű viselet, hanem egy borúsabb nyári, vagy könnyedebb tavaszi, őszi napon is.

3. Építs bizalmat munkatársaiddal!

3. Építs bizalmat munkatársaiddal!

A pólóra nyomtatás ebben is segítségedre lesz.

Miért fontos ez? Mert nemcsak az a lényeg, hogy te büszke legyél a cégedre, hanem az is, hogy a munkatársaid is ugyanezt érezzék. Kellemes munkahelyi légkörben hatékonyabb a munka. Nyilván nemcsak egy céges pólón múlik a bizalom, viszont kitűnő alkalom lehet mondjuk csapatépítésre, ahogyan kiválasztjátok közösen a céges pólókat, a színt, a fazont. Sőt vond be a csapatot a felirat ötletelésébe is, hogy igazán magukénak érezzék a közös Brigád Pólót.

Vagy válaszd csak a névre szóló feliratozást, amely tovább növeli az elköteleződést. Nem kell mindenben extra kreatívnak lenned. A nevek pólóra nyomtatása egyszerű megoldás, könnyedén kivitelezhető, és erősíti a csapatszellemet. Emellett praktikus is, amennyiben munkatársaid közvetlenül találkoznak a vevőkkel, és dupla siker, mert így vásárlóid számára is szimpatikussá teszed céged. Ezáltal sokkal közvetlenebbé válik a kommunikáció a vevőid és eladóid között.

4. Könnyítsd meg vevőd, vásárlóid dolgát!

4. Könnyítsd meg vevőd, vásárlóid dolgát!

Kötelezd el őket is maximálisan a pólóra nyomtatás eszközével.

A névre szóló céges póló is – amelyről már az előbb olvastál-ebben segít. Egy rendezvényen, egy nyílt napon, egy céges sporteseményen, vagy bármilyen más módon találkozol vevőiddel, ügyfeleiddel a Brigád Póló barátságossá teszik a vállalkozásodban dolgozók megjelenését. Nem pusztán egy cégnév jelenik meg a vevőid szemében, hanem egy olyan név, amely közvetlenebbé, családiasabbá teszi számára a légkört.

Ezt ne csak egy eseményen, hanem az üzletben is alkalmazd, amennyiben munkatársaid folyamatosan kapcsolatban vannak a vásárlókkal. Ehhez természetesen szükséges, hogy vállalkozásod jellegéhez passzoljon a laza, kényelmes, „pólós” stílusú viselet.

Ha ez adott, akkor már most rendeld meg a saját Brigád Pólód, hiszen neked elengedhetetlen, hogy munkatársaid névre szóló céges pólót viseljenek.

5. Ajándékozz Brigád Pólót

5. Ajándékozz Brigád Pólót

Hogy ne csak „beszélj” a pólóra nyomtatás lehetőségével, hanem adj is!

Az ajándékozás olyan pozitív élményt nyújt, amelyre sokáig, és szívesen emlékszünk vissza. Gondolj csak bele, neked, milyen érzés, amikor ajándékot kapsz, legyen az bármilyen apró meglepetés. Idézd fel magadban ezt az érzést! Ugyanezt fogja megélni az is, akinek Brigád Pólót adsz.

Az ajándékozás nagyon sok alkalmat kínál, és itt is érdemes szem előtt tartanod a pólóra nyomtatás marketing erejét. Nagyszerű választás céges karácsonyra az egész csapatnak vagy egyénileg munkatársaid névnapjára, születésnapjára.

A csoportos ajándékozás az együtt élményét adja, az egyéni meglepetés személyesebb és a közvetlen kapcsolatot erősíti. Bármelyiket is válaszd mindkettő garantáltan erősíti az elköteleződést a munkatársad, munkatársaid és közötted, így bátran válaszd ezt a lehetőséget is!

Vevőidnek, ügyfeleidnek ajándékozva szintén megtérül majd a befektetett pénz, hiszen a meglepetést mindannyian nagyon szeretjük, ahogyan azt az előbb te is felidézted magadban. Ehhez is érdemes többféle kreatív ötletet kitalálnod: egy jól felépített leadszerzésen keresztül köszöntsd fel vásárlóidat névnapjukon, születésnapjukon, vagy indíts játékot, amelyen nyereményként Brigád Pólókat sorsolsz ki. A pólóra nyomtatás itt is megtérül majd, és elégedett leszel az eredménnyel.

Használd fel az itt leírtakat, vagy légy másképp gondolkodó!

coque telephone pas cher
Használd fel az itt leírtakat, vagy légy másképp gondolkodó!

Ez csak 5 tipp, amellyel segíteni szeretném a munkádat, mert tudom, hogy a Brigád Póló nagyszerű alternatívákat tartogat neked. Bizonyára sok egyéb kreatív elképzelésed van neked is, azokat nyugodtan használd!

A pólóra nyomtatás folyamatában az a legjobb, hogy a közös tervezésnek köszönhetően nagyon sokféle elképzelés megvalósítható. Te csak légy merész, tervezz! A kivitelezésben, megvalósításban majd mi segítünk neked.

A pólóra nyomtatás marketingje hasonlóan működik, mint bármilyen egyéb marketing eszköz. Szabadon szárnyalhat a fantáziád, és bár hozama nem egyből mérhető, mint egy reklámfelület használata esetén, de tartós a hatása.

Amennyiben te is ezt keresed, és az itt adott tippek közül rátaláltál arra, amit szívesen használnál, vagy ezek hatására elkezdtél gondolkodni saját ötleten, akkor már is tettél egy nagy lépést céged fejlődéséért.

Minden egyes alkalommal, amikor elkezdesz másképp gondolkodni egy már ismert, megszokott folyamatról, jelen esetben a pólóra nyomatásról, akkor kinyílik előtted egy új világ.

A vállalkozás folyamatos sikerét az állandó megújulás adja, amelyet te magad indítasz el a másképp gondolkodásoddal vagy azzal, hogy meglátod a lehetőséget, bármit is hoz eléd az élet.

Használd ezt az 5 tippet! Alkalmazd a pólóra nyomatás folyamatában vagy légy másképp gondolkodó, és valósítsd meg saját elképzeléseidet! 

A Brigád Póló garantáltan segítségedre lesz ebben.